jobbjobbjobb och sen lite avkoppling!

när klockan ringde imorse va jag verkligen hur trött som helst.
fast jag hade sovit i 7/8 timmar, konsigt!
jobbade i linköping tills 4 , sen snabba ryck hem för jag hade bokat en ansiktsbehandling kl 5 på sensi beauty.
och de va såå skönt! behövde nog lite avkoppling. ansiktsbehandlingen va faktiskt en julklapp ifrån calles snälla mamma :) de va verkligen uppskattat.
och nu när jag har kopplat av lite sitter jag hemma och vet inte vad jag ska göra. om jag ska sticka iväg och träna eller följa med fredrika och becca och äta någonstans.
fast jag är egentligen inte hungrig, men bara för nöjets skull :)
jag är faktiskt ledig några dagar och  jag vet inte vad jag ska hitta på på min lediga tid. kanske blir en trip till stor staden? något roligt får de bli iaf!

ha de bra alla mina läsare :D hah.
hejs!


oj, de hade sparats.

Jo, det va ju ett tag sen sist! Jag hade helt glömt bort att jag ens hade blogg.Hade inget för mig så jag snoka runt på nätet och kom plötsligt in på min blogg, festligt!
De är nytt år och 2008 har gått så jäkla fort! Fattar inte. De har varit ett av mina bästa år någonsin iaf. Om man sammafattar de kort, balen, studentveckan, Cypern, Calle,  Stockholmsresor, alla utekvällar, fick jobb på Kicks, lärde känna underbara arbetskamrater m.m . Jag har iaf haft ett bra år ! Hoppas alla andra också har haft de.

Och på nyårsafton drog vi av till Calles och Lisas land. Hade jobbat på dagen så var lite små stressad. Hade inga förväntningar alls. Och de vart hur lyckat som hels, brukar ju bli så! Alla vart jätte packade, tror jag? Iaf jag och min kära man! Dansade runt i hela landstället, åt jätte god mat och spelade charader och tjejerna va bäst !
MEN de ända som saknades va dom andra tjejerna som stannade kvar hemma, men dom hade också roligt så de va huvudsaken!

Just nu sitter jag och dricker vin och väntar på att lisa eller nån ska ringa och säga att jag ska gå ner mot Hugo och möta dom. Snart går jag nog ner själv och dansar några steg på dansgolvet!
En sak jag verkligen har är dåligt tålamod ! De är lite jobbigt faktiskt, de liksom rycker i benen på mig. Jag är nog ganska jobbig också som ringer stup i kvarten.
Ikväll iaf, ska vi till Hugo och ta en drink och dansa lite. De va tydligen som Lördag idag. Och jag jobbar inte imorgon. Så de är skönt! Jag har jobbat mycket på senaste tiden. Inte för mycket, men de känns konsigt att vara ledig liksom, jag skulle lika gärna kunna jobba för jag tycker de är så roligt !

Okej, de får nog räcka! Haha, jag tror ingen kommer att läsa hela texten ändå, men de är skönt att skriva av sig lite.
Undra om de är någon som bloggar längre? hm. får spana runt lite mer!

Lite bilder ifrån förra året. haha, de låtar länge sen!
Och jag älskar min pojkvän fortfarande, mest av allt.

Sofie är i Usa!



De är inte sant?

De va ödet!
Skrev en hel novell och predika hur hela 2008 har varit och så fööööööööörsvannnnnnn allt ! Allting.
Som sagt de va ödet, jag ska aldrig mer skriv blogg ! Hej då !